Voorwoord

Slechts een telefoontje bij u vandaan!

Een voorwoord van onze directeur/eigenaar Bert Witte :

Waarin Aagro Schoonmaakservice zich onderscheidt van andere bedrijven is dat wij zijn blijven doen waar wij goed in zijn: schoonmaken!!

Verwacht van Aagro geen facilitair totaalconcept : wel kwaliteit en service !! Schoonmaker blijf bij je leest is dan ook mijn motto. Schoonmaken is arbeidsintensief werk en dient te bestaan uit uitsluitend zinvolle handelingen. In het gesprek, na een aanvraag voor een offerte , willen we dan ook duidelijk krijgen, alvorens de schriftelijke aanbieding te doen, wat de specifieke wensen en verwachtingen zijn van de klant. Duidelijke en heldere afspraken zijn de basis van een goede en blijvende verstandhouding met de opdrachtgever. Deze strategie heeft ertoe geleid dat Aagro Schoonmaakservice een betrouwbare dienstverlener is gebleken in met name het Gooi en omstreken die voor tientallen opdrachtgevers vaak al tientallen ! jaren het schoonmaakonderhoud mag verzorgen .

Samenvattend zou ik zeggen: Aagro Schoonmaakservice, een regionale specialist met gevoel voor flexibele dienstverlening.

Recente reacties

    Archief

    Categorieën